Werkplaats

Vakkundig & voordelig. Bij ons kunt u daar van op aan!
Zomercheck

Technische Controle

Bosch Car Service Garage Geurts biedt een betaalbare technische controle zonder verborgen kosten. Zijn er aandachtspunten? Dan adviseren wij u hierover. Voldoet uw auto niet aan de wettelijke eisen, dan overleggen wij met u over welke reparatie noodzakelijk is en wat de kosten hiervoor zijn.

Reparaties

Reparaties

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle soorten reparaties. Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributie of het stellen van het diagnose. Wij regelen het snel een betaalbaar.

Remmen

Remmen

De ontwikkeling van remsystemen is bij Bosch Car Service Garage Geurts altijd een speerpunt. Bosch Car Service biedt autofabrikanten een compleet remmen programma, van losse componenten tot complete remsystemen bestaande uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen.

Distributieriem

Distributieriem

De distributieriem is een essentieel onderdeel van de motor. Deze zorgt namelijk voor een optimale samenwerking tussen de krukas en de nokkenas. Wanneer de distributieriem niet tijdig vervangen wordt kan deze breken, waardoor de motor van binnen ernstig wordt beschadigd.

Diagnose

Diagnose service

Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij Bosch Car Service Garage Geurts kunnen we bij alle merken en modellen de diagnose stellen. Als merk onafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens.

Bandenwissel

Bandenwissel

Banden zijn het enige onderdeel van de auto waarmee u met het wegdek verbonden bent. Een goede conditie is dan ook van levensbelang. Een goed profiel verkleint de remweg en kan daarmee ongelukken voorkomen.

Airco

Aircoservice

Nare geurtjes in uw auto? Grote kans dat bacteriën, schimmels en andere micro-organismen zich in het systeem hebben genesteld. Dat kan leiden tot niezen, hoesten en irritatie van de ogen. Ook kan het een nare, muffe lucht veroorzaken.