Technische Controle bij Bosch Car Service Garage Geurts

technische controle thuy

Technische controle: veilig op weg

Hoewel voertuigen steeds moderner en veiliger worden, is het nog steeds verplicht om het voertuig regelmatig te laten controleren. Om uw wagen voor te bereiden op de technische keuring, kan Bosch Car Service Garage Geurts in Heusden-Zolder een technische controle van uw auto doen.

Een betaalbare technische controle

Bosch Car Service Garage Geurts biedt een betaalbare technische controle. Zijn er aandachtspunten? Dan adviseren wij u hierover. Voldoet uw auto niet aan de wettelijke eisen, dan overleggen wij met u over welke reparatie noodzakelijk is en wat de kosten hiervoor zijn. Bij ons weet u waar u aan toe bent.

Wat houdt de technische controle in?

Om uw veiligheid in het verkeer te garanderen, moet elke auto technisch in orde zijn. Middels de technische keuring wordt onderzocht of uw voertuig aan de wettelijke bepalingen voldoet. Kom eerst langs bij Bosch Car Service Garage Geurts voor de technische controle.

Bosch Car Service Garage Geurts kijkt uw auto na op verschillende elementen, zoals de lichten, de remmen en de veiligheidsgordels. Dit wordt uitgevoerd door goed opgeleide technicus en gebruikmakend van de beste testapparatuur.

Uitnodiging gekregen voor een technische keuring?

Heeft u van de overheid een uitnodiging gekregen? En wilt u zeker weten dat uw auto door de keuring geraakt? Maak nu een afspraak voor de technische controle bij Bosch Car Service Garage Geurts via de afspraak planner.

Wij gaan voor u naar de schouwing

Indien u wenst maken wij voor u een afspraak op de schouwing en gaan wij met uw wagen naar de schouwing. Wij zullen u hiermee volledig ontzorgen.