Reparaties bij Bosch Car Service Garage Geurts

Kennis en apparatuur

Wanneer u een reparatie aan uw voertuig heeft, is het goed dat u een adres heeft waar u altijd terecht kunt: Bosch Car Service Garage Geurts in Heusden-Zolder. Geen probleem is ons onbekend, geen reparatie te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren.

Ondersteuning van Bosch

Het netwerk van Bosch Car Service Garage Geurts in België wordt elke dag ondersteund door Bosch, de grootste leverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals batterijen en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken.
Door deze samenwerking is Bosch in staat om Bosch Car Service te ondersteunen, zodat de garages elke dag beschikken over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden. Of uw voertuig nieuw of oud is, het is altijd in goede handen bij Bosch Car Service!

Opleidingen om up-to-date te blijven

Kennis moet altijd actueel gehouden worden. Daarom worden er per aangesloten garage per jaar minimum zes cursussen gevolgd. Door de grote diversiteit aan trainingen kan een Bosch Car Service garage onderhoud en reparaties uitvoeren aan alle merken auto’s

Als nieuw na een reparatie

Na een reparatie van Bosch Car Service is uw auto weer als nieuw. De monteurs leveren dezelfde kwaliteit als bij het onderhoud van uw auto, met gebruikmaking van originele of hoogwaardige Bosch-onderdelen. Dit doet uw Bosch Car Service met alle benodigde vakkennis, gereedschappen, apparatuur en software. Ook heeft u garantie op de gemonteerde onderdelen en de uitgevoerde reparatie en behoudt u – indien van toepassing – uw fabrieksgarantie. Zo kunt u zorgeloos van uw auto blijven genieten.