Remmen bij Bosch Car Service Garage Geurts

Bosch Car Service Garage Geurts en uw remmen

De ontwikkeling van remsystemen is bij Bosch Car Service Garage Geurts in Heusden-Zolder altijd een speerpunt. Bosch Car Service biedt autofabrikanten een compleet remmen programma, van losse componenten tot complete remsystemen bestaande uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen. U kunt er vanuit gaan dat de remmen van uw auto voor een groot deel uit Bosch-onderdelen bestaan.

Compleet programma

Door een complete rem controle te kunnen bieden zorgt Bosch Car Service Garage Geurts ervoor dat alle onderdelen van een remsysteem perfect op elkaar afgestemd zijn. Is uw auto toe aan nieuwe remschijven of een ander onderdeel van het remsysteem? Met de onderdelen van Bosch kunt u weer veilig op weg! Bij elke onderhoudsbeurt controleren wij uw remmen en de remvloeistof.

Waar worden de remmen op gecontroleerd?

Bosch Car Service Garage Geurts kijkt tijdens de remmenservice naar de volgende punten:

  • Remschijven: goed onderhouden remblokken verkorten uw remweg aanzienlijk.
  • Remblokken: goede remblokken zorgen ervoor dat de remschijven en remvloeistof in goede conditie blijven.
  • Remvloeistof: remvloeistof brengt de kracht over van rempedaal naar de remmen. Om de remwerking te behouden, dient u de remvloeistof tijdig te vervangen.

Goed en voordelig onderhoud

Goed onderhoud begint bij Bosch Car Service, daar kunt u van op aan! Wij staan voor kwalitatief onderhoud en persoonlijke service. Of het nu gaat om reparatie, diagnose service, controle van de remmen of een bandenwissel.

Is uw auto toe aan nieuwe remblokken of schijven? Met de kennis van Bosch Car Service en de onderdelen van Bosch kunt u weer veilig op weg. Mocht u niet zeker zijn van uw remmen, kom dan gerust eens langs bij de Bosch Car Service Garage Geurts!